Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Inkoper

32 tot 40 uur per week

Hou jij van een uitdaging en ben je niet bang om te onderhandelen?

Wij bieden je heel graag de kans om als inkoper bij Van Spijker Infrabouw aan de slag te gaan!

Dit ga je doen

Binnen Van Spijker werken we in projectteams, bestaande uit o.a. projectleiding, werkvoorbereiders en uitvoerders. We maken mooie dynamische projecten van groot tot klein voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Contractvormen betreffen zowel RAW als UAV-GC werken. Het uitvoeringsteam is afhankelijk van de juiste materialen en onderaannemers op de bouwplaats, op het juiste moment in de planning. Als inkoper zie je nagenoeg alle onderdelen welke in een project aan bod komen, waardoor je tijdens het gehele project alle uitdagende onderdelen meemaakt.

 

Verantwoordelijkheden

Samen met de huidige inkoper en het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige inkoop van materialen, grondstoffen, onderaannemers en diensten.  

 

Taken

 • Je analyseert de interne inkoopnoodzaak en vertaalt deze naar externe inkoopopdrachten.
 • In overleg met de projectleiding stel je een inkooplijst op met daarin oa:
  • De in te kopen onderdelen
  • De inkoopplanning
  • De beoogde partijen en/of leveranciers
 • Je bepaalt samen met het projectteam de randvoorwaarden en uitgangspunten voor elk in te kopen onderdeel
 • Je vraagt offertes op en vergelijkt deze op correctheid, prijs, voorwaarden en uitgangspunten
 • Je voert inkoopgesprekken, zowel telefonisch als live, met diverse partijen
 • Gemaakte afspraken zet je in het systeem en leg je vast in een inkoopcontract, welke je vervolgens intern en extern deelt met de desbetreffende partijen.

Wie zijn wij

Van Spijker Infrabouw bestaat ruim 40 jaar en is daar trots op. Alle 70 medewerkers zijn onderdeel van het team en ook jij bent hierin een onmisbare schakel.

Op de bovenverdieping van onze hoofdlocatie in Meppel heerst een ontspannen sfeer en is er altijd wel een collega met wie je even kunt sparren. Je werkt zeer nauw samen met onze huidige inkoper en diverse andere afdelingen zoals werkvoorbereiding en projectadministratie.

Naast goede koffie kun je tussen de middag een gezonde wandeling maken met een groep collega’s. Zo spreek je bijvoorbeeld ook eens die collega over zijn weekend of gezamenlijke interesses. Samenwerken en samen werken dus!

 

Op de inframarkt is Van Spijker een middelgrote speler, maar wij hebben grootse ideeën en innovatieve oplossingen. De projecten omvatten onder meer aanleg van wegen, riolering, bruggen, viaducten, onderdoorgangen en geluidsschermen. Als multidisciplinaire speler in de wereld van infra brengen wij voor elk vraagstuk – groot of klein – de juiste kennis in.

Wie ben jij?

Wie jij bent is voor ons het belangrijkst!

Je bent een daadkrachtige en communicatief vaardige professional die niet bang is om te onderhandelen en daarmee streeft naar het optimale resultaat.  

Technische ervaring is belangrijk, maar van groter belang is dat je sociaal en stressbestendig bent en nauwkeurig kunt werken. Je wilt tenslotte de gemaakte afspraken correct vastleggen in ons systeem Infraworks/Bouwworks.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij vinden een goede klik heel belangrijk, omdat we graag een duurzame relatie aangaan. Na een tijdelijk contract en bij een positief beeld van beide kanten, is de intentie om jou een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden.
 • Je arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra, passend bij de functie en de kennis en ervaring die jij als professional meebrengt.
 • Werken in een hecht familiebedrijf waar iedereen elkaar kent. Leuke bedrijfsuitjes, een frisse wandeling tussen de middag en in overleg de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak.

Kom jij eens bij ons praten?

Ben je geïnteresseerd in deze veelzijdige en dynamische functie?

Je kunt hierover contact opnemen met, of je sollicitatie richten aan Nicole van der Geest, Personeelszaken. Zij is bereikbaar via sollicitatie@vsib.nl of 0522-252589. We horen graag van je!

 

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf! Aan het voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 

Vacatures

Vacatures