Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Van vandaag naar morgen

Over ons

Als Nederlanders zijn wij geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte om ons heen te benutten. Soms is het uit noodzaak, maar het zit ook in ons bloed.

Bij Van Spijker spelen we graag in op transities. Met bouwoplossingen in de vorm van kunstwerken, wegen, tijdelijke bruggen en beschoeiingen. Met innovatieve oplossingen en een scherpzinnige denkwijze kunnen wij ruimte niet alleen benutten, maar ook in een heel ander daglicht plaatsen.

Als familiebedrijf timmeren wij als sinds 1980 aan de weg als totaalbouwer die infrastructurele bouwwerken realiseert. Kennis en ervaring die van grootvader op vader overging, is gewaarborgd onder de directie van Alfred Van Spijker. Maar dit kan hij natuurlijk niet alleen, dagelijks kan hij bouwen op betrokken en bevlogen collega's. 

Sinds 2021 participeert technisch dienstverlener Mourik uit Groot Ammers voor 50% in Van Spijker. De samenwerking tussen deze twee familiebedrijven versterkt ons beide. We vullen elkaar aan en weten elkaar goed te vinden. Ook in onze ambities met betrekking tot duurzaamheid, natuurinclusief bouwen en stikstofvrij materieel trekken we samen op.

Graag zijn wij ook uw sterke partner tijdens een bouwproces. Zo zoeken wij gezamenlijk met de opdrachtgever naar de meest optimale inrichting van de leefomgeving. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel zowel tijdens de realisatie als voor de eindgebruiker. Verder ontzorgen wij onze opdrachtgevers door projecten van A tot Z volledig te coördineren. Van tekening tot oplevering. Van Spijker Infrabouw B.V. is gecertificeerd volgens de normen van ISO en VCA**. Daarnaast zijn we aangesloten bij de CO2-prestatieladder, de Veiligheidsladder en Bewuste Bouwers

Advies of offerte?

Vacatures

Vacatures