Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Van complexiteit naar eenvoud

Engineering

Slimmer en bewuster bouwen is toekomstbestendig bouwen.

Opdrachten benadert van Spijker slim en inventief. Van ontwerp tot ingebruikname van het project, wij realiseren creatieve en toekomstbestendige eindoplossingen. Totaalbouw in elk bouwconcept, dat is waar wij voor staan.

Full-service partner

Van Spijker ontzorgt haar klanten door projecten van A tot Z te coördineren. Wij bieden onze klanten graag een full service oplossing en denken mee in alle aspecten van schets tot oplevering. Wij vertalen een eerste idee naar een helder functioneel ontwerp gevolgd door technische oplossingen. Vorm, functionaliteit, techniek en duurzaam bouwen staan hierin centraal. Een team van experts staat klaar om bovenstaande te realiseren. Korte lijnen zorgen voor successen.

Uniek eindresultaat

Van Spijker streeft naar een uniek eindresultaat. Een conventionele aanpak past niet binnen ons bedrijfs-DNA. Ons inventieve denkvermogen in combinatie met onze kracht om te kunnen verrassen, zorgt voor projecten die gezien mogen worden. We verrassen in projecten in de weg naar het eindresultaat door onze manier van aanpak. Via Van Spijker wordt de vertaalslag gemaakt naar een representatief eindresultaat.

Advies of offerte?

Gerelateerde referenties

Vacatures