Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder Midden-Noord Nederland

32 tot 40 uur per week

Heb jij al een aantal jaren ervaring als uitvoerder en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte teamplayer die de medewerkers optimaal weet in te zetten én het overzicht kan bewaren? Dan hebben wij diverse uitdagende projecten waar jij als Uitvoerder aan de slag kunt!

Wij zijn in de op zoek naar een integrale Uitvoerder in de regio Gelderland, Overijssel en Drenthe die al enige ervaring heeft opgedaan. Als uitvoerder heb je de dagelijkse leiding op locatie van één of meerdere grond, weg, water en/of civiele projecten. Je stuurt een team aan waarbij de samenstelling afhangt van het desbetreffende project. Je werkt nauw samen met de projectleiding, projectcoördinator en de hoofduitvoering en stuurt op een goede begroting en planning. Je bent op locatie het eerste aanspreekpunt voor jouw team en bent verantwoordelijk voor de optimale inzet van mens en materieel.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • De dagelijkse leiding op de werkplek van het project;
 • Het vertalen van tekeningen en contracteisen naar concrete acties;
 • Het monitoren van voortgang en bijsturen wanneer nodig;
 • Het onderhouden van contact met werkvoorbereiding/coördinatie en projectleiding;
 • Het realiseren van projecten binnen het budget;
 • Het stimuleren van een prettige werksfeer op de projectlocatie.

Kortom, een uitdagende en afwisselende functie. Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je benieuwd wat Van Spijker Infrabouw jouw te bieden heeft? Reageer dan snel en wij gaan graag het persoonlijke gesprek met jou aan.

Waarom kiezen voor Van Spijker? 

Van Spijker Infrabouw benadert projecten anders dan anderen. Vaak heel verassend!

De projecten die we realiseren variëren van klein tot heel groot en zijn doorgaans multidisciplinair. Omdat er veel in eigen beheer wordt gedaan, is er al in een vroeg stadium veel ruimte om mee te denken. Voor onze collega’s is dan ook geen werkdag hetzelfde, zij ervaren veel afwisseling binnen hun werk. Daarnaast kenmerkt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ons team. Dat is ook nodig, want als medewerker bij Van Spijker is er veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten.

Van Spijker Infrabouw is een echt familiebedrijf en aan die term wordt ook daadwerkelijk invulling gegeven. Onze Directeur en zijn gezin zijn betrokken bij belangrijke momenten in het leven van de collega’s. Ook de collega’s onderling staan voor elkaar klaar en zijn geïnteresseerd in elkaar. Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning en plezier buiten het werk om. Zo hebben we jaarlijks een uitje, een gezellige kerstborrel en familiedagen. Alleen samen kunnen we tenslotte elke dag werken aan de mooiste infrastructurele projecten.

Sinds 2021 participeert technisch dienstverlener Mourik uit Groot Ammers voor 50% in Van Spijker. De samenwerking tussen deze twee familiebedrijven versterkt ons beide. We vullen elkaar aan en weten elkaar goed te vinden. Ook in onze ambities met betrekking tot 100% klantfocus, het zijn van inspirerend werkgever, digitaal en duurzame koploper en structureel winstgevend zijn trekken we samen op.

Als Nederlanders zijn wij geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte om ons heen te benutten. Soms is het uit noodzaak, maar het zit ook in ons bloed. Dat is bij Van Spijker dus niet anders!

Wat bieden wij:

 • Een goed salaris passend bij jouw ervaringsniveau conform CAO bouw & infra;
 • 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen;
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Een uitgebreid fietsplan;
 • Een interessante pensioenregeling via BPF Bouw;
 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een multidisciplinaire aannemer;
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen, cursussen op maat en doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibiliteit in uren; een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

Wat vragen wij:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur civiele techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt passie voor techniek en neemt je communicatieve vaardigheden en groot probleemoplossend vermogend mee naar de bouwplaats;
 • Je combineert een coachende leidinggevende stijl met inhoudelijke aansturing van het team;
 • Je voelt goed aan hoe je met verschillende partijen tot een kwalitatief resultaat komt.

Meer informatie over deze functie? Neem gerust contact op met Yoram Kiers via 0645856513 of y.kiers@vsib.nl. Ben jij al helemaal enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw cv naar sollicitatie@vsib.nl.

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf! Aan het voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend.

Vacatures

Vacatures