Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Van vandaag naar morgen

Onze missie & visie

Onze missie

Als familiebedrijf zijn wij betrokken en gericht op samenwerking: Samen maken we het werk waar. Alleen als partner kunnen we meerwaarde creëren in het behalen van de doelen van onze opdrachtgevers.

Bij Van Spijker betrekken we opdrachtgevers in het bouwproces met onze proactieve en flexibele werkwijze. Wij streven ernaar dat opdrachtgevers zich onderdeel voelen van de Van Spijker familie. Op deze wijze kunnen wij samen het verschil maken in uitvoering, kwaliteit en budget.

Onze visie

Van Spijker is resultaat en doelgericht: Met een inventieve denkwijze verrassen in de weg naar het eindresultaat.

Van Spijker behandelt vraagstukken in de wereld van de infra. Dit betreft projecten zoals de realisatie van kunstwerken, wegen, tijdelijke bruggen en beschoeiingen. Maar wij houden ons ook bezig met het uitvoeren van betonreparatie, betononderhoud, de verhuur van materieel en het leveren van constructiewerk, bekistingen en prefab beton.

Bij ons staat de klantvraag altijd centraal. Van Spijker kan de functie vervullen van hoofdaannemer, onderaannemer en leverancier. Het is net wat de klant wenst. Wij bieden volledige ontzorging van ontwerp tot oplevering. Dit gaat verder dan alleen het uitvoerende aspect. Wij vertalen een vraagstuk naar beeld, kwaliteit, planning, budget en plan van aanpak. Hierbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Vacatures

Vacatures