Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Zelfstandig magazijnmedewerker

40 uur per week

Ben jij zelfstandig, geordend en leg jij makkelijk contact met collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een gestructureerde, sociale magazijnmedewerker voor onze prefab werkplaats in Meppel. Samen met het team in de werkplaats, dat naast jou uit 5 collega’s bestaat, wordt je aangestuurd door het hoofd van de werkplaats.

In de rol van Zelfstandig Magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alles dat binnenkomt en verzonden wordt en voor het tijdig aanvoeren van materialen en hulpmiddelen die nodig zijn voor het productieproces. Je denkt actief mee over het indelen van het magazijn en de bevoorrading van het productieproces. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s op de projecten om te zorgen dat zij de benodigde materialen op tijd ontvangen. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele bestelproces.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

 • Het tijdig aanvoeren van materialen en hulpmiddelen die nodig zijn voor het productieproces in de werkplaats;
 • Het controleren en op peil houden van de voorraad;
 • Het laden, lossen en controleren van binnenkomende goederen;
 • Het plaatsen van bekistingen en het storten van beton;
 • Een goede afstemming met de uitvoerders over de klaar te zetten materialen;
 • Het beheren van het bestelproces;
 • Het opgeruimd, geordend en netjes maken en houden van het magazijn en het buitenterrein.

Kortom, een uitdagende en afwisselende functie. Is deze rol jou op het lijf geschreven en ben je benieuwd wat Van Spijker Infrabouw jou te bieden heeft? Reageer dan snel en wij gaan graag het persoonlijke gesprek met jou aan.

Waarom kiezen voor Van Spijker Infrabouw?

Van Spijker Infrabouw benadert projecten anders dan anderen. Vaak heel verassend!

De projecten die we realiseren variëren van klein tot heel groot en zijn doorgaans multidisciplinair. Omdat er veel in eigen beheer wordt gedaan, is er al in een vroeg stadium veel ruimte om mee te denken. Voor onze collega’s is dan ook geen werkdag hetzelfde, zij ervaren veel afwisseling binnen hun werk. Daarnaast kenmerkt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ons team. Dat is ook nodig, want als medewerker bij Van Spijker is er veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten.

Van Spijker Infrabouw is een echt familiebedrijf en aan die term wordt ook daadwerkelijk invulling gegeven. Onze Directeur en zijn gezin zijn betrokken bij belangrijke momenten in het leven van de collega’s. Ook de collega’s onderling staan voor elkaar klaar en zijn geïnteresseerd in elkaar. Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning en plezier buiten het werk om. Zo hebben we jaarlijks een uitje, een gezellige kerstborrel en familiedagen. Alleen samen kunnen we tenslotte elke dag werken aan de mooiste infrastructurele projecten.

Sinds 2021 participeert technisch dienstverlener Mourik uit Groot Ammers voor 50% in Van Spijker. De samenwerking tussen deze twee familiebedrijven versterkt ons beide. We vullen elkaar aan en weten elkaar goed te vinden. Ook in onze ambities met betrekking tot 100% klantfocus, het zijn van inspirerend werkgever, digitaal en duurzame koploper en structureel winstgevend zijn trekken we samen op.

Als Nederlanders zijn wij geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte om ons heen te benutten. Soms is het uit noodzaak, maar het zit ook in ons bloed. Dat is bij Van Spijker dus niet anders!

Wat bieden wij:

 • Een goed salaris passend bij jouw ervaringsniveau;
 • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een uitgebreid fietsplan;
 • Een interessante pensioenregeling;
 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan bij een multidisciplinaire aannemer;
 • Een fulltime functie.

Wat vragen wij:

 • Opruimen en structureren zitten in jouw bloed; 
 • Je hebt een heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare rol (breder dan alleen magazijnmedewerker. Expeditie medewerker kan bijvoorbeeld ook relevant zijn);
 • Je hebt passie voor techniek en voorraadbeheer;
 • Je bent goed in samenwerken en denkt in oplossingen.

Meer informatie over deze functie? Neem gerust contact op met Yoram Kiers via 0645856513 of y.kiers@vsib.nl. Ben jij al helemaal enthousiast over deze functie? Stuur dan jouw cv naar sollicitatie@vsib.nl.

Wij werven onze nieuwe collega's graag zelf! Aan het voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten worden ontleend.

Vacatures

Vacatures