Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Werken bij

Uniek(e) werk(en) bij Van Spijker!

De projecten die Van Spijker Infrabouw realiseert variëren van klein tot heel groot en zijn doorgaans multidisciplinair. Wij benaderen projecten anders dan anderen. Vaak heel verassend! Omdat er veel in eigen beheer wordt gedaan, is er al in een vroeg stadium veel ruimte om mee te denken. Voor onze collega’s is dan ook geen werkdag hetzelfde, zij ervaren veel afwisseling binnen hun werk. Daarnaast kenmerkt een groot verantwoordelijkheidsgevoel ons team. Dat is ook nodig, want als medewerker bij Van Spijker is er veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te richten.

Sinds 2021 participeert technisch dienstverlener Mourik uit Groot Ammers voor 50% in Van Spijker. De samenwerking tussen deze twee familiebedrijven versterkt ons beide. We vullen elkaar aan en weten elkaar goed te vinden. Ook in onze ambities met betrekking tot 100% klantfocus, het zijn van inspirerend werkgever, digitaal en duurzame koploper en structureel winstgevend zijn trekken we samen op.

Als Nederlanders zijn wij geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte om ons heen te benutten. Soms is het uit noodzaak, maar het zit ook in ons bloed. Dat is bij Van Spijker dus niet anders!

Afb: Werken bij 2

Project N34 knooppunt Emmen-West

Cultuur

Van Spijker Infrabouw is een écht familiebedrijf en aan die term wordt ook daadwerkelijk invulling gegeven. Niet alleen staan op kantoor de deuren open en sparren collega’s onderling veel, waardoor ze veel van elkaar leren. We staan voor elkaar klaar en zijn geïnteresseerd in elkaar. Dit geldt ook voor onze directeur Alfred en zijn gezin. Zij brengen regelmatig een persoonlijk bezoek aan een collega bij belangrijke momenten.

Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning en plezier buiten het werk om. Zo hebben we regelmatig een uitje, gezellige kerstborrel, gezamenlijk projectbezoek of familiedag. Alleen samen kunnen we tenslotte elke dag werken aan de mooiste infrastructurele projecten!

 

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Bij Van Spijker voer jij de eigen regie over wat je wilt leren. Wij zetten jou graag in je kracht, maar jij weet het beste wat je daarvoor nodig hebt. Ook als je dat nog niet precies weet, ondersteunen we jou door periodieke evaluatiegesprekken en het ontwikkelgesprek. Dit geeft een goede indicatie waar je staat en waar je naartoe wilt. We volgen jouw voortgang en stellen doelen die bij jou passen.

Het eerste jaar heb jij een persoonlijk aanspreekpunt, waar je terecht kunt met je vragen. Daarnaast kun je bij iedereen binnenlopen en helpen we elkaar. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker, recentelijk nog is collega Wouter doorgegroeid van hoofduitvoerder naar projectleider!

Afb: Werken bij 6

Sponsoring voetbalclub Triville - de jeugd heeft de toekomst

Uitbreiding Midden en Zuid Nederland

Van Spijker breidt uit! Wij zoeken collega’s die met ons de uitdaging willen aangaan om een nieuwe vestiging op te zetten in de regio Midden/Zuid NL. Voor ons met recht een ontdekkingsreis, want, om maar even in vaktermen te blijven, er staat nog niets in beton gegoten. Spannend, maar ook een enorm mooie uitdaging!

Wat we nu al kunnen bieden is het project in Zevenbergen, waar we de komende drie jaar aan het werk zijn. Samen met Mourik bouwt Van Spijker een nieuwe provinciale rondweg, waarbij Van Spijker de kunstwerken voor zijn rekening neemt. Daarnaast volgen er zeker nog meer mooie projecten in deze regio.

Reden genoeg om eens een kop koffie te drinken?

Onze kernwaarden zijn onderdeel van ons DNA

Samen maken we het werk waar. Alleen als partner kunnen we meerwaarde creëren in het behalen van de doelen van onze klanten en opdrachtgevers. We betrekken onze klanten en opdrachtgevers daarom in ons bouwproces en in onze proactieve flexibele werkwijze. We komen onze afspraken na en zijn eerlijk over wat wij kunnen waarmaken. Met onze inventieve werkwijze verassen wij in de weg naar het eindresultaat. Daarnaast zijn wij als familiebedrijf bezig met de volgende generaties en staat duurzaamheid als vast onderdeel op de agenda.Onze ambitie is om in 2030 50% van onze projecten emissie te realiseren. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek!

Ook bieden wij jaarlijks diverse mogelijkheden voor stagiaires en leerlingen. Of je nu wilt meelopen in de werkvoorbereiding, uitvoering of werkplaats je kunt Nicole (Personeelszaken) hierover altijd vragen naar de mogelijkheden via sollicitatie@vsib.nl of 0522-252589. 

Afb: Werken bij 11
Vacatures