Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Van vandaag naar morgen

Constructiewerk

Een unieke (staal) constructie binnen een project? Bij Van Spijker ontwerpen en realiseren wij het in eigen huis.

Constructiewerk maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van ons dienstenpakket. Wij zijn gecertificeerd voor de NEN-EN 1090, executieklasse 2 en 3. Dit houdt in dat wij zowel tijdelijke- als permanente constructies ontwerpen en realiseren.

 

 

Unieke projecten

Specialistisch werk als een specifiek vormgegeven lichtmast of een perronkap behoort tot de mogelijkheden binnen onze dienstverlening. Bijbehorende staaltekeningen in 3D maken wij ook in eigen huis. De bedrijfsstructuur van Van Spijker leent zich goed voor unieke projecten binnen constructiewerk. Door korte lijnen op de werkvloer kan er in no-time een goede afstemming plaatsvinden tussen onze engineers, werkvoorbereiders en lassers.

Niet afhankelijk van derden

Omdat onze productie in eigen huis plaatsvindt, zijn we in staat om korte doorlooptijden te creëren. Productie, afwerking en levering kunnen wij zelf inregelen. Deze werkzaamheden verrichten we graag voor opdrachten die buiten de standaard vallen. Denk hierbij aan leuningwerk voor bruggen, geluidschermen. Remmingswerken en tijdelijke hulpconstructies.

Advies of offerte?

Gerelateerde referenties

Vacatures