Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Leren en werken

40 uur per week

Wil jij door te leren en te werken jezelf ontwikkelen in de civiele bouw?

Heb je zin om te leren en tegelijkertijd écht iets te maken? Dan zit je bij ons goed. Van Spijker Infrabouw biedt in samenwerking met Civilion, op maatgemaakte leer- werktrajecten aan voor iedereen die staat te trappelen om aan de slag te gaan in de Civiele Bouw.

Wat is Civilion en wat heeft het met Van Spijker te maken?
Civilion is bijna 40 jaar geleden opgericht om vóór en dóór aannemingsbedrijven ondersteuning te bieden op het gebied van werven, selecteren, coachen en opleiden van vakkundig personeel in de Civiele Bouw. Bij Civilion leer je op de manier die het beste bij jou past het Civiele vak kennen via een constructie die bestaat uit leren en werken.

MBO- en HBO-leerlingen komen gedurende hun opleiding in dienst, worden opgeleid door Civilion in samenwerking met SOMA of HAN en zijn werkzaam bij Van Spijker. Op deze manier leiden we samen de vakmensen van morgen op, door een combinatie van theorie en praktijk.

Waarom kiezen voor Van Spijker? 

Van Spijker Infrabouw B.V. is een écht familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zorgen goed voor onze collega's en investeren in onze mensen. Als nieuwste 'familielid' krijg je inspraak in de manier van werken en veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

Welke deeltijd trajecten zijn er?
Of je nu net begint of toe bent aan een nieuwe uitdaging, via het MBO- of HBO-deeltijdtraject van Civilion kun je aan de weg timmeren terwijl je werkt aan je diploma:

 

Meer weten over deze mogelijkheden? Neem contact op Nicole van der Geest, Personeelzaken Van Spijker Infrabouw via sollicitatie@vsib.nl / 0522-252589.

 

Vacatures

Vacatures