Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht
Nieuws

Weekendwerk Linde

16 mei 2023

Afgelopen weekend hebben we gewerkt in Linde. Daar begonnen we zaterdag om 7.00 in de ochtend met het plaatsen van 4 liggers. de N48 was voor deze werkzaamheden afgesloten, vakkundig verzorgd door Traffic & More. Wethouder Mark Turkstra van de Gemeente De Wolden was op dit vroege tijdstip ook al present en stak niet onder stoelen of banken dat hij blij is met het onstaan van deze veilige verbinding voor Fietsers tussen Zuidwolde en Dedemsvaart Bovendien is hij blij verrast over het tijdsbestek waarbinnen dit gerealiseerd wordt.

Projectleider Wouter ter Weel vertelt: "Het weekendwerk is goed verlopen. We gingen sneller dan we zelf gepland hadden We hebben zterdag met een fijn team ontzettend hard gewerkt. Er zijn 4 liggers over de N48 geplaatst en daarna was het tijd om de randelementen te plaatsen. Hoewel we gepland hadden dat we zondag ook nog (deels) aan het werk zouden zijn, hebben we de werkzaamheden waarvoor de weg afgesloten moest worden zaterdag kunnen afronden."

Komende weken leggen we de laatste hand aan de voorbereiding van de brug. Tevens ronden we het betonfietspad af en worden de bermen geëgaliseerd en ingezaaid.

Vacatures