Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Projectleider Midden Nederland

Fulltime

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

Wij zoeken een projectleider multidisciplinaire werken die betrokken en doelgericht te werk gaat. Communiceren is hierbij het kernwoord, want samen met de diverse projectteams zorg jij voor een tevreden opdrachtgever. Dit realiseer je door samen te werken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Dit ga je doen:

Als projectleider binnen van Spijker begeleid je zowel infra- als beton bouwprojecten van diverse omvang. Je stuurt zelfstandig één of meerdere projectteams aan en bewaakt de voortgang van het project, de uren- en kostenbesteding en je draagt zorg voor een tijdige facturatie.

Samen met het team maak je een planning, bewaak je de ontwerp werkzaamheden en ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Tevens ben je verantwoordelijk voor het proces van wijzingen en de kostenonderbouwingen.

Wie zijn wij?

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 40 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf heerst een platte organisatiestructuur en vinden we het belangrijk om goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur civiele techniek
  • Je hebt passie voor techniek en neemt de nodige bagage mee naar de projecttafel
  • Je combineert een coachende leidinggevende stijl met inhoudelijke aansturing van het team
  • Je hebt een brede ervaring binnen een vergelijkbaar technische organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf
  • Je bent communicatief sterk, kunt goed analyseren en hebt een goed probleemoplossend vermogen
  • Je hebt een ondernemende drive, bent innovatief en initiatiefrijk en je kunt goed omgaan met tijdsdruk;
  • Je voelt goed aan hoe je met verschillende partijen tot een kwalitatief resultaat komt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform Cao Bouw & Infra
  • Een uitdagende baan bij een multidisciplinaire aannemer
  • Een aanstelling voor onbepaalde tijd na een gedegen inwerkperiode

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan zo spoedig mogelijk je CV met begeleidend schrijven naar Nicole van der Geest (Personeelszaken), sollicitatie@vsib.nl

Vacatures

Vacatures