Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder GWW

40 uur per week

Ben jij een geboren leider en daarnaast niet vies van aanpakken? Wij zoeken een uitvoerder GWW!

Werken bij Van Spijker betekent werken in een hecht team van zo'n 70 collega's, die het werk echt samen maken. Kwestie van teamwork, passie en ervaring. Word jij onze nieuwste teamlid?

Functieomschrijving

Als uitvoerder GWW ben jij het aanspreekpunt op één of meerdere van onze mooie projecten. Samen met het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de werkbegroting en het tijdsschema. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen. 

Jij weet het talent van jouw collega’s optimaal te benutten en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats. Anderen worden geinspireerd door jouw aanpak en iedere dag is voor jou een nieuwe uitdaging om met een gedreven team een mooi wegenbouwproject te realiseren. De samenwerking tussen de werkvoorbereiding en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft. Jij zorgt er dan ook voor dat het bouwontwerp daadwerkelijk tot leven komt.

 

 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van Meppel. 

Ons aanbod

De functie van uitvoerder bij Van Spijker valt in de cao Bouw en Infra. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Een telefoon, laptop en auto behoren tot de basisuitrusting. Daarnaast kent de bouw een goede pensioenregeling. 

Bij Van Spijker ontwikkelt iedere medewerker zich op zijn of haar eigen manier. We kijken dan ook naar wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat jij in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Doorgroeien? Er zijn jou al vele collega's voorgegaan. Laat maar zien wat jij kunt!

 

Over ons

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 42 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan uiterlijk 27 januari 2023 je CV naar Nicole van der Geest (Personeelszaken) via sollicitatie@vsib.nl. Je krijgt dan in de eerste week van februari een terugkoppeling van haar.

Vacatures

Vacatures