Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder beton

Fulltime

Droom jij ervan om in een kleine hechte groep mensen de mooiste infrastructurele bouwprojecten te begeleiden?

Wees welkom bij Van Spijker Infrabouw!

Functieomschrijving

Als uitvoerder heb je een zelfstandige functie en heb je de touwtjes graag in handen. Jij geeft leiding aan een team medewerkers op één of meerdere van onze mooie projecten en dat is onder tijdsdruk soms écht wel een uitdaging.

Jouw communicatie is daarom duidelijk en je hebt een goed ontwikkelt probleemoplossend vermogen. Je weet jouw mensen daarmee optimaal in hun kracht te zetten. Nog belangrijker: je kunt overzicht houden én vooruit denken! Je bent praktisch en creatief en hebt veiligheid op nummer één staan.

Het ene moment loop je op de bouwplaats en geef je aanwijzingen, het andere moment zit jij achter je computer in de keet en maak je een planning voor de inzet van mensen, materiaal en materieel. Samen met de projectleiding en hoofduitvoering coördineer jij het project en houd je de werkbegroting en het tijdsschema nauw in het oog. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen.

 

Ambitie? Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat je in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en te groeien.  

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van Meppel.

 

 

Ons aanbod

Als uitvoerder bij Van Spijker wordt je ingeschaald in de cao Bouw en Infra. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Een telefoon, laptop en auto behoren tot de basisuitrusting.

Werken bij Van Spijker betekent werken in een hecht team, we maken het werk echt samen! Kwestie van teamwork, passie en ervaring. Collega's staan er altijd voor open om elkaar te helpen en zijn trots op de projecten die ze met elkaar maken.

Over ons

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 42 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan uiterlijk 27 januari 2023 je CV naar Nicole van der Geest (Personeelszaken) via sollicitatie@vsib.nl. Je krijgt dan in de eerste week van februari een terugkoppeling van haar.

Vacatures

Vacatures