Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Uitvoerder

Fulltime

Ben jij een echte teamplayer die zijn medewerkers optimaal weet in te zetten én het overzicht kan bewaren?

Dan hebben wij een aantal uitdagende projecten waar jij als uitvoerder aan de slag kunt!

Functieomschrijving

Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan een team medewerkers op één of meerdere van onze mooie projecten. De grootte van dit team hangt af van de omvang van het werk. Samen met de projectleiding en hoofduitvoering coördineer jij het project en houd je de werkbegroting en het tijdsschema nauw in het oog. Dit doe je op basis van de contracteisen en tekeningen.

 

Met jouw heldere communicatie en mensgerichte instelling, weet jij het beste uit je team te halen op een veilige manier. Het ene moment loop je op de bouwplaats en geef je aanwijzingen, het andere moment zit jij achter je computer in de keet en maak je een planning voor de inzet van mensen, materiaal en materieel.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur civiele techniek) en hebt daarnaast enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare technisch organisatorische functie binnen een soortgelijk bedrijf. Je bent fulltime beschikbaar en je woont op een voor jou acceptabele reisafstand van Meppel. .   

Ons aanbod

Als uitvoerder bij Van Spijker wordt je ingeschaald in de cao Bouw en Infra. Jouw salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Een telefoon, laptop en auto behoren tot de basisuitrusting.

 

Ambitie? Binnen onze organisatie geldt dat als je laat zien wat je in je hebt en dit met veel enthousiasme doet, je van ons alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en te groeien.  

Over ons

Van Spijker Infrabouw B.V. is een familiebedrijf dat al 40 jaar aansprekende infraprojecten in Nederland realiseert. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manier om de ruimte om ons heen te benutten. We zijn nou eenmaal geboren bruggenbouwers en grenzenverleggers. Binnen dit familiebedrijf vinden we het belangrijk goed te zorgen voor onze collega’s. Als nieuwste familielid krijg jij inspraak op de manier van werken en krijg je veel ruimte om je eigen nieuwe bruggen te bouwen en je zo te ontwikkelen.

 

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, mail dan zo spoedig mogelijk je CV met begeleidend schrijven naar Nicole van der Geest (Personeelszaken) via sollicitatie@vsib.nl.

Vacatures

Vacatures