Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Calculator civiele betonbouw

32 tot 40 uur per week

Als calculator bij Van Spijker Infrabouw ga je zelfstandig aan de slag met calculaties voor innovatieve civiele beton bouwwerken. Een uitdagende functie bij een écht familiebedrijf!

Kandidaten die op zoek zijn naar een carriereswitch, bijvoorbeeld vanuit de rol van uitvoerder of werkvoorbereider, vragen wij ook zeker contact op te nemen.

 

 

Waarom kiezen voor Van Spijker?

Bovenstaand filmpje geeft jou alvast een kleine sfeerimpressie van ons bedrijf en de afdeling calculatie. Als calculator heb jij binnen Van Spijker een onmisbare functie. Jij zorgt er met jouw calculaties tenslotte voor dat we de mooiste projecten binnenhalen. We zetten graag nog even voor jou op een rijtje waarom deze functie bij Van Spijker een mooie stap voor je is: 

 • Vrijheid - Binnen je functie krijg je de vrijheid om jouw werk naar eigen inzicht in te delen. 
 • Persoonlijke ontwikkeling - Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Het uitbreiden en bijhouden van je kennis wordt zeker aangemoedigd.
 • Structuur - Tweewekelijks worden de openstaande aanbestedingen en projecten besproken in het tenderoverleg, mooi overzichtelijk.
 • Collegialiteit - Er heerst een fijne werksfeer binnen het calculatie team, dat bestaat uit 4 gedreven professionals, waarmee je nauw samenwerkt. Daarnaast staan alle deuren open en kun je dus eenvoudig met een collega van de werkvoorbeiding sparren over een project. 
 • Fijne werkgever - Bij Van Spijker gaan we voor een duurzame en langdurige relatie met onze medewerkers. Je ervaart een gevoel van thuiskomen als je op zoek bent naar een werkgever die je vraagt je steentje bij te dragen, je verantwoordelijkheid te nemen en je eigen ideeën vooral te delen!

Dit ga je doen:

Deze functie is uitdagend dankzij de verschillende contractvormen waarmee jij werkt en de diversiteit in taken. Bij elk contract maak je de kansen en risico’s inzichtelijk, waarbij geen detail jou ontgaat. Een proactieve werkwijze wordt zeer op prijs gesteld en jouw voorstellen voor alternatieve materialen, leveranciers, werkmethoden en/of besparingsmethoden worden meegenomen in de te nemen beslissingen.

Om de benodigde input te krijgen treed jij veelvuldig in contact met collega's, leveranciers en onderaannemers. Hierdoor ben jij in staat om rechtstreeks met het hoofd projectenverwerving of de directie een zo scherp mogelijke inschrijfsom of prijs te bepalen en die aanbesteding binnen te slepen. 

Wie zijn wij?

Van Spijker Infrabouw bestaat al ruim 42 jaar en daar zijn we trots op. Alle ruim 70 medewerkers zijn onderdeel van het team en ook jij bent hierin een onmisbare schakel.

Naast goede koffie kun je tussen de middag met je collega's een gezonde wandeling maken of aan één van de picknicktafels gezamenlijk lunchen. Zo spreek je bijvoorbeeld ook eens die collega werkvoorbereider over zijn weekend of gezamenlijke interesses. Samenwerken en samen werken dus!

Op de inframarkt is Van Spijker een middelgrote speler, maar wij hebben grootse ideeën en innovatieve oplossingen! De projecten omvatten onder meer aanleg van bruggen, viaducten, onderdoorgangen, geluidsschermen en industriebouw in combinatie met wegenbouw. Als multidisciplinaire speler in de wereld van infra brengen wij voor elk vraagstuk – groot of klein – de juiste kennis in.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Civiele techniek
 • Je hebt vanuit je huidige functie voldoende ervaring en/of affiniteit met kosten en techniek. 
 • Kennis van IBIS-TRAD is mooi meegenomen

Jouw competenties:

 • Proactief, verantwoordelijk en organisatorisch sterk
 • Teamspeler, ondernemend en stressbestendig
 • Zelfstandig, accuraat en analytisch

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris en arbeidsvoorwaardenpakket conform cao Bouw & Infra, passend bij de functie en de kennis en ervaring die jij als professional meebrengt.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Een uitdagende fulltime functie bij een multidisciplinaire aannemer met complexe projecten.
 • Werken in een hecht familiebedrijf waar iedereen elkaar kent. Jij en jouw collega’s delen dezelfde passie voor techniek.

Kom jij kennismaken?

 • Je bent van harte welkom om langs te komen voor een kennismakingsgesprek, waarbij je gelijk de sfeer kunt proeven. Mail hiervoor jouw reactie naar Nicole van der Geest, Personeelszaken via sollicitatie@vsib.nl. Bij vragen kun je haar ook bellen op 0522-252589. 

Vacatures

Vacatures