Wij bieden de totaaloplossing

Een inventieve denkwijze

Hoogste ladder niveau 5 CO2 uitstoot

Duurzaamheid centraal

Naar overzicht

Allround medewerker bouw

Voltijd

Draag jij graag je steentje bij aan één van onze mooie infrabouwprojecten? Bij Van Spijker Infrabouw zijn we op zoek naar een allround medewerker bouw. Iemand die houdt van afwisseling, want in deze functie is geen dag hetzelfde!

Wat ga je doen?

Je verricht allerhande werkzaamheden op de bouwplaats van één van onze projecten. Jouw werkdag start onder het genot van een kop koffie waarbij de werkzaamheden gezamenlijk worden doorgenomen. Deze werkzaamheden lopen uiteen van grond- en constructiewerk tot beton- en timmerwerk. Het ene moment breng je damwanden of riolering aan, het andere moment assisteer je bij grondwerk. Daarnaast breng je hulpconstructies aan of ontkist jij samen met een collega een betondeel. Heel afwissend dus! Naast hard werken is er natuurlijk tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met collega’s tijdens de lunch in de keet en om 15:45 uur stap jij weer in de auto naar huis.

Wat moet je nog meer weten?

De projecten die we maken, daar zijn we trots op, heel trots! Bekijk dus vooral even wat we de afgelopen tijd al gemaakt hebben: https://vanspijkerinfrabouw.nl/om-trots-op-te-zijn

Het werkgebied van Van Spijker bevindt zich in principe ten noorden van de grote rivieren, maar uitzonderingen zijn daarin wel mogelijk. Je moet het dan ook geen probleem vinden om voor sommige projecten langere reisafstanden af te leggen. Gedurende het jaar kan het voorkomen dat je eens een weekend doorwerkt, bijvoorbeeld bij een buitendienststelling. Dit weet je langere tijd van tevoren, zodat je dit ook thuis goed kunt regelen.

Wie zoeken wij?

Jij bent een enthousiaste en flexibele medewerker die affiniteit heeft met de bouwnijverheid. Iemand die hard wil werken in een fijn team collega’s. Je hebt bij voorkeur zo’n 5 jaar ervaring in de bouw/infrasector, bent 40 uur per week beschikbaar en komt uit de regio Meppel/Zwolle.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende functie met inschaling in de CAO Bouw en Infra.
  • Bouwen doe je samen, dus je werkt in een hecht team van gemotiveerde collega’s. Van Spijker is een echt familiebedrijf met 65 medewerkers waar de lijnen kort zijn en iedereen elkaar kent.
  • Een functie met doorgroeimogelijkheden, want in goede medewerkers investeren wij graag!

Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op sollicitatie@vsib.nl, ter attentie van Nicole van der Geest, medewerker P&O. 

Vacatures

Direct contact